Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu Yüksekova'daydı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu Yüksekova'daydı

Ulaştırma ve Alt yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Çeşitli ziyaretlerde ve temaslarda bulunmak üzere Yüksekova'ya geldi.

A+A-

Selahaddin Eyyubi Havalimanında Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit ve partililer tarafından çiçeklerle karşılanan Bakan Uraloğlu, Ak parti ilçe binasını ziyaret etti.

Yüksekova’ya Bakan statüsünde ilk defa geldiğini belirten Uraloğlu "Malumunuz önemli bir seçimden geçtik. 14 ve 28 mayıs’ta seçimlerinin sonucunda Parlamento ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri Sayın Cumhurbaşkanımızın seçilmesi ile sonuçlandı. Bu seçimlerin ülkemize coğrafyamıza Yüksekova'mıza Hakkari'mize  hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Türkiye Yüzyılı kabinesinde görev almaktan duyduğum memnuniyeti ifade ediyorum. Cumhurbaşkanımız takdir etti biz de gücümüzün yettiği kadar ülkemize hizmet etme gayreti içerisindeyiz.İnşallah hep beraber olacağız. Tabi ki Türkiye çok dinamik bir ülke Ak Parti’nin kongre süreci yakında başlıyor.

Mevcut belediye başkanlarımız var onların bu anlamda gayretleri olacak beraberce inşallah yürütmüş olacağız.

Yüksekova sokaklarında caddelerinde biraz dolaştım hareketli bir ilçemiz dinamik ve genç nüfusun yüksek olduğu bir ilçemiz buradaki hareketliliği canlılığı desteklememiz lazım.  Ulaştırma Bakanlığı olarak kendi sorumluluğumuzda olan ihtiyaçları alıyoruz. İlk etapta yapılacak olanları yapacağız. Biraz zamana ihtiyacı olanları da zamana göre planlayarak yapacağız" dedi.

Açıklamalarına devam eden Uraloğlu Şöyle konuştu:

"Orada ciddi yıkımlar oldu. Dolayısı ile teyakkuz durumundayız. Oradaki eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz .Yapılması gerekenleri de mutlaka yapacağız. Orda deprem oldu buradaki her şeyi bırakalım anlayışı içerisinde değiliz. Bazıları yanlış bir şekilde değerlendirebilir buna asla fırsat vermeyeceğiz. Yüksekova’nın Hakkari’nin duruşu bizim için kıymetli seçim olduğu zaman kulağımızı gözümüzü buraya çeviriyoruz. Onun için önümüzdeki seçimlerde inşallah Hakkari’de Yüksekova’da istediğimiz sonuçları alacağız tüm teşkilatlarımız ile sonuçları yakından takip edeceğiz.  Bu ziyaretimizin Yüksekova’ya hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından vatandaşlarla bir süre sohbet eden Uraloğlu, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Ziyaretin ardından Uraloğlu ilçeden ayrıldı.

Bakan Uraloğlu'na ziyarette Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, Derecik Belediye Başkanı , Ekrem Çetinkaya,Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Büyükçiftlik Belde Belediye Başkanı İsmail Rüştü Zeydan,Yüksekova ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir,Kurum amirleri ve  mahalle muhtarları eşlik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.