Yüksekova Belediye Eşbaşkanları göreve başladı

Yüksekova Belediye Eşbaşkanları göreve başladı

Yüksekova Belediyesi’ni kazanan DEM Partili Eşbaşkanlar Şadiye Kırmızıgül ve Şoreş Diri göreve başladı.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

YÜKSEKOVA - 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Yüksekova Belediyesi’ni kazanan DEM Partili Eşbaşkanlar Şadiye Kırmızıgül ve Şoreş Diri, dün mazbatalarını teslim aldıktan sonra bugün de belediye yönetimini düzenlenen törenle devraldı. 

Devir teslim töreni için Belediye Eşbaşkanları, Partililer ve çok sayıda vatandaş kortej halinde Belediye binasına kadar yürüdü. 

Belediye eş başkanları ile belediye meclis üyelerini, Yüksekova Belediyesinin personelleri karşıladı. Yapılan devir teslim töreninin ardından Belediye meclis başkanı Metin Yaşar eşbaşkan Kırmızgül ve Diri'ye çiçek takdim etti. 


Yapılan konuşmalardan sonra belediye bahçesinde davul zurna eşliğinde halaya duruldu. Halaya duran belediye eş başkanlarına çok sayıda vatandaş da eşlik etti. Halayın ardından belediye binasına geçen eş başkanlar ve beraberindekiler, vatandaşların tebriklerini kabul etti.

Törene Hakkari DEM Parti Milletvekili Onur Düşünmez, DEM Parti  İlçe Eşbaşkanları Filiz Saygı ve Ercan Sevmez, DEM parti ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.