Yüksekova Belediye Spor Kadın Futbol Takımına yeni transferler

Yüksekova Belediye Spor Kadın Futbol Takımına yeni transferler

Yüksekova Belediye Spor kadın futbol takımı, 5 futbolcu ile sözleşme imzalayarak yeni sezona start verdi.

A+A-

Kadınlar Futbol 2’nci Ligi’nde mücadele eden Yüksekova Belediye Spor çalışmalarına başladı. Yeni sezona büyük hedefler ile giren Belediye Spor, kadrosunu 5 futbolcu ile güçlendirdi.

Erzincan Gençler Gücü kulübünün başarılı forvet oyuncusu Aleyna Yasemin Eroğlu, Hakkari Gücü kulübünden Diyan Ceyhan, Gaziantep Alfa takımında top koşturan forvet oyuncusu Berivan Tek, Van İpek Yol Spor’dan Sinem Başak ile sözleşme imzalayan Yüksekova Belediye Spor, eski futbolcuları Kübra Şen’i de tekrar kadrosuna kattı.

İki sezon 3. Lig’te mücadele ettikten sonra 2.Lig’e çıktıklarını hatırlatan Teknik Direktör Bayram Yıldırım, "2.Lig’te üçüncü sezona girmiş bulunmaktayız. İlk kurulduğumuzdan bu yana hep yerlilerimizle devam ettik. Neticede bir takımın geleceği her daim yerlileridir. Pek tabi artık bir seviye daha atlamak istiyoruz ki bu yönde de transferlerimizi gerçekleştirdik. Bizim takım olarak tek hedefimiz hiçbir zaman şampiyonluk olmadı. Çünkü bazen hedefe ulaşmaktan çok hedefe giden yol daha cazip geliyor. Bir aile olmak ve yüreğimizle her işi idame etmek bizim için daha esastır. Bu sezon içinde de değerlerimizi koruyarak ve dostluğumuzu, aile oluşumuzu hep içimizde barındırarak bunun yanı sıra Yüksekova’mızı da farklı illere güzel tanıtarak akabinde süslü galibiyetler alarak takımımızı şampiyon yapmak istiyoruz. Yerel yöneticilerimizi, halkımızı yanımızda görmek istiyoruz. Umarım maneviyatlarını gösterip bize de bunu hissetirirler.  Unutmayın bizim şehrimiz bizim takımımız. Siz yoksanız eksiğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.