Yüksekova Belediyesi İlçede bahar temizliği yapıyor

Yüksekova Belediyesi İlçede bahar temizliği yapıyor

Yüksekova Belediyesi ekipleri, İlçede karların erimesi ve havaların ısınması ile birlikte mahallerdeki cadde ve sokaklarda ortaya çıkan çöp ve külleri temizliyor

A+A-

Yüksekova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İlçede karların erimesi ve havaların ısınması ile birlikte mahallerdeki cadde ve sokaklarda ortaya çıkan çöp ve külleri temizliyor. 

Belediye ekipleri tonlarca çöpü mahallelerden çıkarıyor.

Yapılan çalışmalar ile ilgili kısa bir açıklama yapan Belediye Temizlik İşleri Müdürü Yasin Kaya, “İlçede başlatmış olduğumuz temizlik seferberliği aralıksız bir şekilde eş zamanlı olarak birçok mahalle ve bağlı bölgelerde devam ediyor. İş makinelerinin temizlediği alanların yanı sıra mıntıka temizliği de yapmaktayız. Bu şehir hepimizin hepimiz sahip çıkmalıyız. Çevremizi kirleterek sağlığımızı da tehlikeye attığımızı unutmamalıyız. Biz ekip olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızda üzerlerine düşeni yaparsa sıkıntımız kalmaz inşallah. Akşam saat 23:00’dan önce ve Sabah saat 08:00’da önce çöplerimizi çöp noktalarına bırakalım ki ekipler alabilsin birikmesin. Belirlenen saatler dışında çöp dökmek yasak ve yasal işlem gerektirmektedir. Bu konuda vatandaşlarımızın daha dikkatli olmalarını rica ediyoruz. Küllerin yeri sokak ve caddelerimiz değildir. Belirlenen kül dökme bölgelerimiz var. Halk sağlığını tehlikeye atabilecek olumsuzlukları önlemek, daha temiz ve düzenli bir Yüksekova için, bu çalışmalarımız tüm mahallelerimizde devam edecek” dedi.

bahar-temizligii.jpg

bahar-temizligiii.jpg

bahar-temizligiiii.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.