Yüksekova Belediyesi’nden borç duyurusu

Yüksekova Belediyesi’nden borç duyurusu

Yüksekova Belediyesi 7440 sayılı Kanun kapsamında yapılandıran borçların peşin ödemesi ile 1’inci ve 2’inci taksit ödeme süresi 31 Temmuz 2023 Pazartesi günü sona erdiğini sosyal medyada yaptığı paylaşımla duyurdu.

A+A-

Yüksekova Belediyesi tarafından, 7440 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun' çerçevesinde borçlarını yapılandıran mükelleflerin peşin veya taksit ödeme işlemleri 31 Temmuz 2023 tarihine kadar yapmaları gerektiği bildirildi. Yapılandırma hükümlerinden yararlanmaya devam edilebilmesi için peşin ödeme ile ilk iki taksitin süresinde ve tam ödenmesi gerekir.

Ödemeler gib.gov.tr internet adresi üzerinden ya da anlaşmalı bankaların kredi kartları ile anlaşmalı bankaların banka kartları veya banka hesabından, yabancı ülkede faaliyet gösteren bankalara ait kartlarla, anlaşmalı bankaların şubelerinden ve alternatif ödeme kanalları ile Vergi Dairesi vezneleri ve PTT şubelerinden yapılacak.

Yüksekova Belediyesi sosyal medyada yaptığı açıklamaya göre; 

“7440 sayılı kanun kapsamında yapılandırılan borçların 1. Taksit (peşin) ödenmesi ve 2. Taksit ödemesi için son gün 31 Temmuz Pazartesi gündür. Peşin ya da 1. ve 2. taksit ödemelerini 31 Temmuz tarihine kadar yapmaları önemle duyurulur.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.