Yüksekova Belediyespor Diyarbakır'da Kampa Girdi

Yüksekova Belediyespor Diyarbakır'da Kampa Girdi

Yüksekova Belediyespor Futbol takımı Bal Ligi baraj maçı hazırlıkları için Diyarbakır’da Kampa girdi.

A+A-

Yüksekova Belediyespor Futbol takımı Bal Ligi baraj maçı hazırlıkları için Diyarbakır'da Kampa girdi. Burada 10 günlük kamp gerçekleştirecek olan futbol takımı, Yüksekova Belediyesi Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Özcan ve Yöneticiler tarafından uğurlandılar.

Açıklama yapan Yüksekova Belediyespor Antrenörü Ahmet Önver, “Hakkari Amatör Liginde güzel bir başarı ile şampiyonluğumuzu ilan ettik. Kamp çalışmamız için Diyarbakır'a gidiyoruz. Burada yoğun bir antrenman programı ile çalışıp eksiklerimizi tamamlayıp, Hakkari Spor ile baraj maçına çıkacağız Yüksekova Belediyespor'un her zaman hedefleri doğrultusunda hareket ettik ve devam edeceğiz. Bizlere yakışan Yüksekova'yı en güzel şekilde temsil etmek” dedi

Futbolculardan üstün performans beklediğini belirten Yüksekova Belediyespor Kulübü başkanı Fevzi Yıldırım, “Bir çok başarıya hep beraber imza attık inşallah önümüzdeki baraj maçını da diğerlerinin devamı niteliğinde büyük bir başarı ile biriteceğiz. Futbolcularımıza güvenimiz tam kendilerine başarılar diliyorum. Özellikle katkılarını bizlerden esirgemeyen ve yanımızda olan sayın Kaymakamımız Mahmut Kaşıkçı'ya ve Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Özcan'a çok teşekkür ederiz” dedi.

241322413324134

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.