Yüksekova Küçük Sanayi Sitesinde Kilitli Parke taşı çalışması

Yüksekova Küçük Sanayi Sitesinde Kilitli Parke taşı çalışması

Yüksekova Belediyesi ve DAKA tarafından parke taşı ile döşenen küçük sanayi sitesi yeni bir görünüme kavuşturuldu.

A+A-

50 iş yeri ve 150 çalışanın bulunduğu Küçük Sanayi Sitesi’ni toz ve toprak yoldan kurtarmak için Belediye ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) tarafından başlatılan çalışmalar bitme noktasına geldi.

Yüksekova Belediyesi DAKA’nın desteği ile yürütülen alt yapı ve bağlantı yolları çalışmasında parke taşı döşeme çalışmaları da devam ederken çalışmaların bitirildiği sanayi içi ise yeni bir görünüme kavuşturuldu. Çalışmalardan memnun olduklarını ifade eden sanayi esnafı, bu çalışmalardan dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.

11 yıl aradan sonra yolların yapıldığını belirten, Yüksekova Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Kerem Öztunç, sanayi yolu kış aylarında çamurdan geçilmediğini söyledi. Öztunç; ‘’Yıllardır sanayi sitesi yolumuz kışın çamurdan yazında tozdan geçilmiyordu. Proje kapsamında % 75'ini  Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) bize destek verdi.  %25’ini de Yüksekova Kaymakamlığı ve Yüksekova Belediyesi katkı sağladı. Sanayi sitemizin yolları yapılmasında katkı sunan herkese teşekkür ederiz.''

Yüklenici Firma sahibi İsmet Töre ise "Sanayi sitemizin yollarını bitirmek üzereyiz. Buna katkı sunan Yüksekova Kaymakamına teşekkür ediyoruz dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.