Yüksekova Ticaret odasından iftar yemeği

Yüksekova Ticaret odasından iftar yemeği

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) tarafından iftar programı düzenlendi.

A+A-

MUSA DÜZENCİ/YÜKSEKOVAGÜNDEM
fotoic
Yüksekova İpek yolu üzerinde bulunan Rona Class düğün salonunda düzenlenen iftar programında kurum ve kuruluşların temsilcileri, esnaf ve siyasiler bir araya geldi.

5 yüz kişinin katıldığı iftar yemeğinde konuşan Yüksekova Ticaret Ve Sanayi Odası yönetim kurulu Başkanı Salih Özdemir, “Bu görevi devraldığımızdan bu yana şiarımız en iyi ve en kaliteli hizmet ve üye memnuniyeti olmuştur. Bu amaçla üyelerimizle farklı bakış açıları, sosyokültürel zenginlikleri tanıma fırsatı ve kaliteli hizmet ile üyemizi her durumda ve en iyi derecede temsil ettiğimizi düşünüyoruz” dedi.

Odaya 2428 üyenin kayıtlı olduğunu ifade eden Özdemir,”Görevi devraldığımız gün 886 üyesi aktifti. Şuan itibariyle bu sayı 1012'e çıkmıştır. 2014 yılı için hedeflediğimiz faaliyetlerin %96'sını gerçekleştirdik. Bu, Türkiye'de birçok odanın kat kat üzerinde, Olumsuzlukları fırsata çevirme zamanıdır. Nihayet artık yatırım zamanı diyoruz. Güzel günlerin yakın olacağı, tüccarlarımızın rahat nefes alacağı, ticaretin beline vurulan neşterin yok olacağı günlerin geleceğini umut ediyoruz. “ şeklinde konuştu.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.