Yüksekova'da bacağı kırılan oğlak ilgi odağı oldu

Yüksekova'da bacağı kırılan oğlak ilgi odağı oldu

Yüksekova ilçesine bağlı Keçeli köyünden tedavi için getirilen 3 günlük oğlak bir anda vatandaşların maskotu haline geldi.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

Yüksekova ilçesine 40 kilometre uzaklıkta bulunan Keçeli (Sore) köyünde yaşayan Arslan ailesinin sürüsünde 3 gün önce dünyaya gelen ve ezilerek bacağı kırılan oğlak tedavi için Yüksekova'ya getirildi. Burada veteriner tarafından tedavisi yapılan oğlak daha sonra köye götürülmek için oradan alındı. Tedavisi tamamlanan oğlağı kucağında taşıyan sahibi 20 yaşındaki Evin Arslan'ı görenler dönüp bir daha baktı.

Köy minibüsünün akşam saatlerinde gitmesi nedeniyle oğlağıyla beraber merkezde kalan Arslan girdiği dikiş-nakış dükkanında vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılandı. Durum karşısında şaşıran Arslan, oğlağın biran herkesin ilgi odağı haline geldiğini ifade etti.

oglak1.jpg

"BİBERONLA BESLİYORUZ"

Keçili köyünden geldiğini söylen Arslan, "Oğlağımız 3 gün önce dünyaya geldi, sürü içerisinde ayağı ezilerek kırıldı. 40 kilometre uzaklıkta bulunan köyden oğlağımın tedavisi için geldim. Tedavisi yapıldı veteriner tarafından ilaçlar falan yazıldı. Şuan evde bakıyorum biberonla besliyoruz. Bir ablanın işyerine geldim. Buraya gelen müşteriler fotoğraf çekmeden çıkmıyorlar. Birden ilgi odağı oldu bende şaşırdım" dedi.

oglak3.jpg

oglak2.jpg

oglak4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.