Yüksekova’da binlerce öğrencinin için etüt merkezi kuruluyor

Yüksekova’da binlerce öğrencinin için etüt merkezi kuruluyor

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde Yüksekova Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde binlerce öğrencinin yararlanabileceği etüt merkezi ve spor salonu kuruluyor.

A+A-

Yüksekova’da Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, 20 bin öğrencinin yararlanabileceği etüt merkezi ve spor salonunu kuruyor.

Güngör Mahallesi 23 Nisan Caddesinde açılacak olan etüt merkezi ve spor salonunda öğrenciler ücretsiz faydalanabilecek.

Bir hafta içerisinde açılması planlanan etüt merkezinde öğrencilere rahat ders çalışma imkanı sunarken, spor salonunda ise öğrenciler çeşitli kurslardan yararlanacak.

HER MAHALLEYE YAKIN ETÜT MERKEZLERİ VE SPOR SALONLARI KURULACAK

İlçenin Cumhuriyet, Güngör, Orman, Yeşildere mahallesi ve Şemdinli yolu güzergahında bulunan öğrencilere yakın bir konumda tesisi kurduklarını  aktaran Yüksekova Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sami Keskin, “Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde spor tesisimiz var  ancak spor tesisimiz Cumhuriyet, Güngör, Orman, Yeşildere mahallesi ve Şemdinli yolu güzergahına uzaktı.  Ben de bu durumu valimize arz ettim. Valimiz anında talimat vererek her mahallede spor salonun kurulması için kiralamaya gidilmesi gerektiğini ve bize gerekli destekleri vereceklerini söylediler. Bizler de 12 okula yakın 5 mahallede bulunan yaklaşık 20 bin kişinin yararlanabileceği bir  spor salonu ve gençlik merkezi planlıyoruz. Özellikle üniversiteye ve KPSS'ye hazırlanan öğrencilerimizin rahatlıkla gece saat 24’ e kadar gelip ders çalışabilecekleri sıcak ve temiz bir ortam sunacağız. Yüksekova Gençlik Spor Merkezine verdikleri destekler için Valimiz Ali Çelik ve Kaymakamımız Ömer Çimşit’e teşekkürlerimi sunuyorum ”ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.