Yüksekova'da çalışmalar devam ediyor

Yüksekova'da çalışmalar devam ediyor

Yüksekova’da üç gün buyunca devam eden kar yağışı ile birlikte çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, mahalle ve çarşı merkezinde kar temizleme çalışmalarına başladı.

A+A-

Yüksekova Belediyesi karla mücadele ekipleri yağışın etkili olduğu 3 gün boyunca ana cadde ve ara sokaklar başta olmak üzere birçok mahallede kar temizleme çalışmalarına başladı.

Cami, okul ve diyaliz hastalarının bulunduğu güzergahlarda çalışmalarını yoğunlaştıran belediye ekipleri, gündüzleri mahalle aralarında geceleri ise çarşı merkezinde kar temziliğine aralısız başladı.

Kar temizleme çalışmaları ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başakan Vekili Mesut Temel; İlçemizde üç gün boyunca devam eden yağışlarla birlikte karla mücadele ekiplerimiz başta öncelik arz eden bölgeler olmak üzere ana cadde ve ara sokaklarda 1 kazıcı, 2 greyder ve 3 kepçe ile ile aralıksız kar temizleme çalışmalarına bugün itibariyle başladı.

Cengiz Topel caddesinde kar temizlik çalışmaları başlayacağından dolayı esnaflarımızdan ricamız diyen Temel söyle devam etti, çatılardaki kar ve buz kütlelerini temizlik çalışmalarını öne alsınlar. Çarşı merkezi ve ara sokaklar kardan arındırılıncaya kadar çalışmalarımız aralıksız devam edecek, Bundan dolayı halkımızın duyarlığı ve sabırlarından dolayı teşekkür ediyoruz'' Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.