Yüksekova'da DEM Parti kongresi yapıldı

Yüksekova'da DEM Parti kongresi yapıldı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) 1. Olağanüstü kongresini gerçekleştirdi. Kongrede Ercan Sevmez ve Filiz Saygı DEM Parti Yüksekova İlçe eş başkanlığına seçildi.

A+A-

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) 1. Olağan kongresini gerçekleştirdi.

Göngör Mahallesinde bulunan Tekçe düğün salonunda yapılan kongreye Hakkari Milletvekili Öznur Bartın, eski Milletvekillerinden Abdullah Zeydan ve Sait Dede, DEM Parti Hakkari İl Eş Başkanı Lokman Özdemir, İrfan Sarı, STK temsilcileri,  Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri,  DEM parti il ve ilçe yöneticileri, 30 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkan aday adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Divan Başkanlığına Sait Dede, Osman Dara, Gülbeyaz Mıhçı, Cevahir Ağralı ve Ahmet Altunay seçildi.

Tek liste halinde gidilen kongrede 21 delegenin oy kullandı. Yapılan seçimin ardından Yüksekova ilçe eş başkanlığına Ercan Sevmez ve Filiz Saygı seçilirken yönetim kuruluna da Gülizar İliş, Resul Temel, Necmettin Anuk, Emrah Bellier, İslam Tüne ve Nevzat Atayılmaz seçildi.

Kongre sonucunda katılımcılara hitap eden İlçe eş başkanı Ercan Sevmez, kendilerini kongrede destekleyenlere teşekkür ederek, “Bizi bu göreve layık gören il ve ilçe yönetimine, divana ve Yüksekova halkına teşekkür ediyoruz. Elimizden gelen gayreti göstereceğimize söz veriyoruz” dedi./Yüksekova Halkın Sesi

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.