Yüksekova’da kanala düşen araçta 1 kişi yaralandı

Yüksekova’da kanala düşen araçta 1 kişi yaralandı

Yüksekova’da sabah saatlerinde etkili olan kar yağışının ardından kayganlaşan yolda, yoldan çıkan araç kanala düştü.1 kişi hafif yaralandı.

A+A-

Yüksekova’da sabah saatlerinde etkili olan kar yağışının ardından kayganlaşan yolda yoldan çıkan araç kanala düştü.1 kişi hafif yaralandı.

Saat 10.00 sıralarında pizok toki küme evleri yolundan çarşı merkezine gelmekte olan Mahsun Kaya yönetimindeki 38 D 7686 plakalı otomobil yolun kardan dolayı kayganlaşmasıyla yolun ortasında bulunan kanala düştü.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi.

 Şans eseri hafif yaralanan Kaya,yaptığı açıklamada "Pizok toki küme evlerinden geliyordum. Hızım da çok azdı ama yol kaygandı. Kanala düştük. Şans eseri bir şey olmadı. Araçtan kendi imkanlarımla çıktım. Yetkililerin bu yola bir çözüm bulmalarını istiyoruz".

 Yaklaşık beş yıldır bu yolun yapıldığını belirten Vahdettin Kaya da “Buranın ne bir ışıklandırılması var ne güvenliği var ne de bir bariyer konulmuş. Sadece kışın değil yazın bile korkulu rüyamız olmuş burası. Bu yola bir çare bulsunlar.Başkaları zarar görmesin”İfadelerini kullandı.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.