Yüksekova'da kapanan mahalle yolları açılıyor

Yüksekova'da kapanan mahalle yolları açılıyor

Yüksekova’da etkili olan kar yağışı ile birlikte harekete geçen Yüksekova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı karla mücadele ekibi kapanan yolları bir bir açıyor.

A+A-

MUSA DÜZENCİ - YÜKSEKOVAGÜNDEM

Yüksekova Belediyesi ekipleri, Ulaşımın aksamaması ve vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için eş zamanlı olarak, 3 Adet Greyder, 7 Adet Kepçe ve 3 Adet JSB Kazıcı çalışmalarına devam ediyor.


k1-011.jpg

Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolların açılması için çalışmaları yürüttüklerini belirten Yüksekova Belediyesi Fen İşlerine bağlı Araç Sevk ve Bakım Amiri Ahmet Tozun, “Tüm cadde ve sokakların tamamen kardan arındırılıncaya kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ekiplerimiz daima hazır bir şekilde bekliyor. Kış boyunca yol açma genişletme ve biriken karları taşıma çalışmaları yaptık. Yoğun kar yağışlarında ilçenin yolları kapanmasın diye programlı bir şekilde ekiplerimiz, mesai mefhumu gözetmeden canla başla çalışmalarını yürütüyor. Özellikle yoğun yaşam alanları olan okul, hastane ve camii gibi yerlere öncelik veriyoruz. Olası kazaların önüne geçmek için TOKİ bölgesinde sık sık yol açma ve tuzlama çalışmaları yapıyoruz” dedi.

k2-011.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.