Yüksekova'da kar temizleme çalışmaları başladı

Yüksekova'da kar temizleme çalışmaları başladı

Yüksekova Belediyesi Karla Mücadele ekipleri, yolların kardan kapanmaması için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

A+A-

İSLAM DÜZENCİ / YÜKSEKOVAGÜNDEM

Yüksekova'da akşam saatlerinde kar yağışının etkisini göstermeye başlamasıyla ilçede hayat durma noktasına gelirken, hazır bekletilen Belediyeye Bağlı karla mücadele ekipleri araçların yolda kalmaması ve vatandaşların ulaşımlarını rahat bir şekilde sağlamaları için çalışmalarına akşam saatlerinde start verdi.

Öncelik arz eden yoğun yaşam alanlarında temizlik çalışmaları yürüten ekipler eş zamanlı olarak ilçede bulunan cadde ve sokaklarda çalışmalarına devam ediyorlar. 

Yüksekova Belediye Başkanlığı tarafından çalışmalarla ilgili yapılan açıklamada "Bilindiği üzere ilçemizde kışlarımız çetin geçmektedir. kış mevsiminde olduğumuzdan dolayı tüm araçlarımızı hazır bekletiyoruz. Dün akşam saatlerinde başlayan ve giderek etkisini sürdüren kar yağışı ile birlikte ekiplerimizi seferber etmiş durumdayız. Şuan da ekiplerimiz vatandaşlarımızın rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları için çalışmalarını yürütüyorlar. Tüm yollarımıza hemen ulaşamazsak da tüm yollarımızı açana kadar çalışmalarımıza aralıksız bir şekilde devam edeceğiz" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum