Yüksekova'da ki öğretmenlerden fedakarlık dersi

Yüksekova'da ki öğretmenlerden fedakarlık dersi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde görevli bir grup öğretmen, verdikleri konserlerin gelirleriyle ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giyecek yardımın da bulunuyor.

A+A-

MUSA DÜZENCİ/YÜKSEKOVAGÜNDEMfotoic

Sosyal sorumluluk projesi olan ‘Bir çocuk'ta sen güldür' projesi kapsamında Yüksekova Selahattin Eyyubi Kültür merkezinde Müzik öğretmenlerinden oluşan grubun verdiği konserin gelirleriyle ilçe'de ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giyecek yardımında bulunuyor.

'Bir çocukta sen güldür' projesinin koordinatörlüğünü yürüten Okul Öncesi Öğretmeni Baran Ceyhan verdikleri konser için mutlu olduklarını belirterek” Selahattin Eyyubi Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinin sosyal sorumluluk projesi olan 'Bir çocuk da sen güldür' projesinin koordinatörlüğünü yürütmekteyim. Bu projenin amacı İlçemizin çetin kış şartlarından dolayı ihtiyaç sahibi olan öğrencilerimize mont ve ayakkabı temin edebilmekti. Bu amaçla ilçemiz de ki müzik öğretmenlerini bir araya getirdik ve konserler organize ettik, bu konserin geliriyle ihtiyaç sahibi çocuklara mont ve ayakkabı alacağız. Böyle bir ise vesile olduğumuz için çok mutluyuz, katkıda bulunan, desteklerini esirgemeyen ve ilgilenen herkse teşekkür ederim.” Dedi.

Konsere ilçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, İlçe Milli eğitim şube Müdürleri ve Öğretmenler katıldı.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.