Yüksekova'da korkuluksuz Pizok kanalı, tehlike saçıyor!

Yüksekova'da korkuluksuz Pizok kanalı, tehlike saçıyor!

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde, 2. Bölge TOKİ evlerine giden yolun ortasında yer alan korkuluksuz pizok kanalı, tehlike saçıyor.

A+A-

İlçeye bağlı Esentepe Mahallesinde, 7 yıl önce yapılan Pizok köyünde yer alan TOKİ konutlarına giden anayolun orta refüjünde yer alan  korkuluksuz kanal, sürücülerin adeta korkulu rüyası haline geldi. Bölge yerleşim alanına geçilmesiyle trafiğe açılan yolun orta refüjünden geçen kanalda herhangi bir bariyer veya korkuluğun bulunmaması tehlike oluştururken, sürücüler ise duruma tepki gösterdi.

Araçla güzergahı kullandıklarında endişelendiklerini aktaran aktaran Hanler Safalı isimli okul servis sürücü, “Esentepe Mahallesinde bulunan çift şeritli yolun ortasında kalan kanalın kapanması için acilen önlem alınmasını istiyoruz. Çünkü resmen tehlike saçıyor burası. Bu yol kış mevsiminde yokuşlu olduğu için araçlar kayıyor ve bu kanalın bu şekilde açık olması daha büyük felaketlere neden olabilir. Yetkililerden çözüm bulunmasını istiyoruz” dedi.

Okul taşımacılığı yapan Naim Şener isimli sürücü de, “Buradaki okulun faaliyete geçmesiyle bu yol sürekli trafiğin akış olduğu yerdir. Yolun ortasında kalan korkuluksuz kanal resmen tehlike saçıyor. Yetkilerin acilen buna önlem alınması lazım” ifadelerini kullandı.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum