Yüksekova’da ‘Nişan Park AVM’ hizmete açıldı

Yüksekova’da ‘Nişan Park AVM’ hizmete açıldı

Yüksekova’da açılan ‘Nişan Park AVM’ düzenlenen tören ile hizmet vermeye başladı.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi İpek Yolu Caddesi üzerinde açılan Nişan Park AVM'nin açılış törenine Yüksekova Belediyesi Eş Başkanları Remziye Yaşar ile İrfan Sarı, HDP-DBP ilçe yöneticileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, esnaf ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende ilk olarak konuşan Belediye Eş Başkanı İrfan Sarı, böyle işletmelerin çılmasının sevindirici olduğunu vurguladı. Sarı, “Hepimiz şehrin tanıtımını yapıyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum. Yüksekova'nın geleceğine umut olmasını diliyorum. Büyük bir sermaye yatıran iş sahiplerini tebrik ediyorum. Böyle bir kaynak için Yüksekovalılar adına teşekkür ediyorum” dedi.



Ardından konuşan Nişan Gıda ve Sanayi LTD ŞTİ. Yönetim Kurulu Başkanı Cevher Nişan ise, “Bugün Yüksekova'mıza yeni bir alışveriş merkezini kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Yeni iş yerimizde 30 kişiye istihdam sağlıyoruz. Bu yatırımı Yüksekova'ya yapmaktan son derece mutluyuz. Şirketimizin temel hedefi Yüksekova'da kazandıklarımızı yine Yüksekova'da değerlendirerek yeni istihdam alanları yaratabilmektir” dedi.



Alışveriş merkezinin yapım aşamasında emeği geneç herkese teşekkür eden Nişan, “Açılışımıza katılan herkese saygılarımı sunuyorum, teşekkür ediyorum” dedi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından katılımcılar iş merkezini gezerek hayırlı olmasını diledi. Açılış töreninde katılımcılara kokteyl ikram edildi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.