Yüksekovalı aileye yardım eli

Yüksekovalı aileye yardım eli

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu Yüksekova ilçesi Esentepe Mahallesinde ikamet eden 13 nüfuslu engelli ve yetim olan Öztaş ailesine 4 aylık kuru gıda ve kışlık elbise yardımında bulundu.

A+A-

Hakkari merkez de ismini vermek istemeyen bir Hayır Sever İş Adamı tarafından derneğe teslim edilen yardımlar Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu tarafından aileye teslim edildi.

 Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu  gönüllü hayırseverlerin  desteğiyle coğrafya tanımaksızın bu tür özel gereksinimli çocuklar okusun, gezsin,  eğlensin ve mutlu olsun diye bu tür engelsiz yaşam desteklerine gün geçtikçe yükseltmeye devam edeceklerini söyledi. 

Bu tür yardımlara devam edeceğini ifade eden Başkan Aydoğdu şunları kaydetti. '' 

‘Yetim kardeşlerimizin  dilindeki hayır dualarını alarak bir nebze de olsa mutlu edebildik. Biz beraber güçlüyüz Tohum toprağa engelliler topluma emanettir  karanlığa bürüneceğine bir ışıkta sen yak. Hayırsever iş insanımız tarafından aileye 4 ay yetecek kadar kuru gıda ve çocuklar için kışlık giyim desteğinde bulundu. Bizler de bu yardımı aileye ulaştırdık.
Öztaş Ailesi  ise  Başkanı Aydoğdu ve hayırda  bulunan ismini vermek istemeyen hayır sever iş adamına  teşekkür etti.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.