Zeydan Hakkari'de sahneye çıktı

Zeydan Hakkari'de sahneye çıktı

Hakkari Üniversitesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen bahar şenliklerinin üçüncü gününde 'Yetenek Sizsiniz' yarışmacısı Hakkarili Kemal Zeydan sahneye çıktı.

A+A-
Hakkari Üniversitesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen bahar şenlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikler devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen stand-up gösterisi için sahneye çıkan 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasında finale kadar çıkan Hakkarili Kemal Zeydan, salonu dolduran hemşerilerinin yoğun sevgisi ile karşılandı.

Yetenek Sizsiniz yarışmasında ailesiyle ilgili yaptığı esprileri Hakkari'de de kendisini izlemeye gelenlere anlatan Zeydan, salondakileri kahkahaya boğdu.

Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Ebubekir Ceylan'ın da kısa süre izlediği Zeydan, salondaki hemşerilerinden tam not aldı. Yarışmada Hakkari'yi temsilen katıldığını ve finale kadar çıktığını söyleyen stand-up'çı Zeydan, kendisine mesaj yoluyla destek olan tüm hemşerilerine teşekkür etti.

Zeydan, "Memleketime geldiğim için çok mutluyum. Yetenek Sizsiniz yarışmasında hemşerilerim bana büyük bir destek verdiler. Kemal Zeydan olduğum için değil, bir Hakkarili olduğum için bana destek verdiler. Bu da beni çok mutlu etti. Bu yarışmada Hakkari adına birinci olmak isterdim. Yine de büyük destek verdiler. Finale kadar geldik. İnsanlar yarışma sırasında da yarışma sonunda da bana desteklerini hep gösterdiler. Burada yeteneğine inanan herkesin bu yarışmaya katılmasını istiyorum. Burada çok yetenekli gençlerimiz var. Beni güzel karşılayan tüm halkımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.