Düşen uçaktan herkes sağ çıktı!

Düşen uçaktan herkes sağ çıktı!

Meksika'da dün 103 kişiyi taşırken yere çakılan uçaktaki herkes sağ kurtuldu. Yolcular, alevler içeriyi sarmadan kaçmayı başardı. Pilotun durumu kritik.

A+A-

 Meksika'da 97 yolcusu ve dört kişilik mürettebatıyla kalkıştan beş dakika sonra düşen uçakta bir mucize yaşandı. Uçaktan herkes sağ kurtuldu.

ALEVLER SARMADAN ÇIKTILAR

Aeromexico hava yollarına ait uçak, Durango eyaletinden ağır yağmur altında kalktıktan hemen sonra yere çakıldı. Uçak pistte 300 metre sürüklendikten sonra durabildi. Aralarında iki çocuğun da bulunduğu yolcular ise yangının her yeri kaplamasından hemen önce çıkmayı başardı.

PİLOT AĞIR YARALI 

Yetkililer, 85 kişinin hafif yaralandığını, 37 kişinin hastanede olduğunu, iki kişinin de durumumun ağır olduğunu açıkladı. En ağır yaralı kişi olduğu belirtilen pilotun ise stabil durumda olduğu açıklandı.

Yolcular, uçağın aniden düşmesinden önce sert bir rüzgarın kendilerini havada salladığını söylüyor.  Yolculardan Jackeline Flores ise kızıyla birlikte uçağın gövdesinde açılan bir boşluktan çıktıklarını, bu sırada içerisinin duman ve alevle dolduğunu anlattı. Flores, “Küçük bir kız bacakları yandığı için ağlıyordu” dedi. (Dış Haberler)

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.