Yüksekova'da gençler yeni bir kitap Kafe'ye kavuşuyor

Yüksekova'da gençler yeni bir kitap Kafe'ye kavuşuyor

Yüksekova Gençlik ve Spor ilçe müdürlüğüne bağlı Spor Kompleksinin içinde yeni bir Kitap Kafe açılacak.

A+A-

Konya Büyükşehir Belediyesi İle Yüksekova Belediyesi işbirliğinde bin metrekare alan üzerinde açılacak Kitap Kafe de günde yaklaşık 100 öğrenci faydalanacak.

Ücretsiz olarak öğrencilere hizmet edecek Kitap kafede öğrenciler hem rahat ders çalışma imkanı bulacak hem de ücretsiz çay ve kahve içebilecek.

Kitap Kafe’nin Eylül ayının Ortalarına doğru hizmete girmesi planlanıyor.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sami Keskin yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ailesi olarak gençlerin her zaman hizmetinde olduklarını söyledi.

Gençlere yeni Spor kompleksleri yeni yapılar yapmak için  Gençlik ve Spor Bakanlığı, Hakkari Valiliği ve Yüksekova Belediyesi ile beraber çalışmalarını yürüttüklerini belirten Keskin,” 40 bin metrekare arsa üzerinde yer alan bir Spor Kompleksimiz var.Yanında Mevlana parkımız var. Spor Kompleksine gelen gençlerimiz burada ki aktivitelerden yararlanıyor. Mevlana parkımızda dinlenip güzel bir vakit geçiriyor. Şuan da yeni bir hizmeti daha gençlerimizle buluşturuyoruz.

Gençlerimiz için ders çalışabileceği güzel bir ortam olan Kitap Kafe’yi hizmete sunacağız en yakın zamanda. Burada öğrenciler hem ders çalışacak hem de ücretsiz bir şekilde çay ve kahve içecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Yüksekova Belediyesi İşbirliğinde yaklaşık bin metrekare alan üzerinde yapılan Kitap kafemiz 7/ 24 ücretsiz bir şekilde öğrencilerimizin hizmetinde olacak.

Öğrencilerimiz ders çalışırken çayını da kahvesini de aynı zamanda ücretsiz bir şekilde içmiş olacak.  Kitap Kafemiz Eylül ayının sonlarına doğru faaliyete geçecek. Günde 100 öğrencimiz rahat bir şekilde faydalanacak”. İfadelerini kullandı./Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.