Yüksekova'da market ve yemek fabrikaları denetlendi

Yüksekova'da market ve yemek fabrikaları denetlendi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde İlçe Tarım Müdürlüğüne bağlı gıda kontrol görevlileri ilçede bulunan yemek fabrikaları ve marketlerde denetim yaptı.

A+A-

MUSA DÜZENCİ / YÜKSEKOVAGÜNDEM

Yüksekova'da toplu yemek hizmeti veren yemek fabrikalarına ve marketlere yönelik denetim gerçekleştirildi. Kamu sağlığının korunması, tüketicilerin gıda güvenilirliğini sağlamak adına yapılan uygulamada ilçedeki toplu yemek hizmeti veren yemek fabrikaları ve marketler denetlendi. 

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü gıda kontrol görevlileri denetimde iş yerlerinin özellikle üretim yapılan bölümlerine girerek detaylı kontroller gerçekleştirdi.

d1-003.jpg

"ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEKTİR"

Yüksekova ilçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Emin Yiğit, marketlerde yapılan gıda kontrollerinin devam ifade etti.

Yiğit, "Gıda kontrol görevlileri ekiplerimizce bugün ilçemizde bulunan yemek fabrikaları ve marketler denetlendi. Denetimlerimizle vatandaşımız ve market işletme çalışanlarımız bilgilendirilip her hangi bir olumsuzlukta günün her saati ekiplerimizle iletişime geçebileceği anlatılmaktadır. İlçe Müdürlüğü olarak gıda güvenilirliği, toplum sağlığı ve tüketici menfaatlerini korumaya dönük çalışmalarımız devam edecektir" dedi. 


d2-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.